NLF / Aktivitet / Mikrofly / Felles flyteknisk seminar for motor-, seil- og sportsfly. Det detaljerte programmet er klart. Påmeldingene strømmer på.
Mikrofly
Motorfly
NLF Camo
Norges Luftsportforbund
Seilfly
Sportsfly
Laupsa John Eirik

Felles flyteknisk seminar for motor-, seil- og sportsfly. Det detaljerte programmet er klart. Påmeldingene strømmer på.

Dato: 
Fredag, 7. februar 2020 - 19:00 to Søndag, 9. februar 2020 - 15:00

NLF flytekniske komité har gleden av å invitere motor-, seil- og sportsflyklubber med sine flyeiere, tekniske ledere, teknikere, og andre interesserte til flyteknisk helg på Gardermoen. Samlingen vil finne sted lørdag og søndag, 8. og 9. februar 2020. Vi håper så mange som mulig velger å komme allerede fredagen da vi etter middag, ca. kl. 20:30, får et intereressant fordrag om Equator Aircraft v/konstruktøren Tomas Brødreskift.  

Dette er første flytekniske seminar hvor alle disse tre seksjonene er samlet. Derfor åpner vi den faglige delen på lørdagen nettopp med å se på hva som er fellesnevnere og hva som er særtrekk. 

Det detaljerte programmet for seminaret er nå på plass og oppdatert på påmeldingssiden. Allerede ti dager før påmeldingsfristen går ut ser vi at deltakelsen blir svært god. Husk at påmeldingsfristen er fredag 24. januar.

Deltakelsen ligger faktisk an til å bli så god at noen av deltakerne må overnatte på et samarbeidende hotell, Quality Airport Hotel, den første natten. Dette er bare noen minutters kjøretur unna og vi har sørget for interntransport både fredag kveld og lørdag morgen om det skulle vise seg at vi blir flere den første natten enn vi antok da vi la inn reservasjonen. Vi har heldigvis fått sikret nok romkapasitet for lørdag til søndag på hotellet hvor konferansen avholdes. (De som meldte seg på først får rommene vi har på Comfort allerede fra fredag).

Program, priser og påmelding finner du her.